Trobada Bicicamp 2022

Trobada Bicicamp 2022

Trobada Bicicamp 2022

Durant el 2021 Bicicamp ha continuat pedalant, però ho ha fet de manera diferent. La pandèmia ha impedit les sortides, però l’activitat ha continuat.

Com sempre hem continuat treballant per un ús quotidià i segur de la bicicleta. Per retornar les places i els carrers a tota la ciutadania, vianants, ciclistes i a les noves modalitats de mobilitat activa.

Perquè estem convençuts  que assumir el repte de construir una ciutat més amable és bo per a tothom, millora la qualitat de la nostra ciutat i més important encara millora la salut de la nostra ciutadania en reduir el soroll, la contaminació i l’ocupació de l’espai públic pels cotxes.

Una ciutat més amable, és una ciutat més segura i més saludable, sense soroll, sense fum i amb menys cotxes. Una ciutat pensada per a totes i tots, però especialment per aquells més vulnerables, nenes i nens, gent gran, persones amb mobilitat reduïda. Però perquè això sigui possible necessitem l’adequació de la trama urbana que la faci segura i còmoda, que permeti desplaçaments cap al treball i l’escola. Una ciutat que permeti jugar, passejar, desenvolupar activitats de lleure. En definitiva una ciutat dels quinze minuts, capaç de capgirar la situació actual on els cotxes són amos i senyors dels carrers i les places.

Al llarg dels darrers vint mesos hem treballat amb diferents actors de la ciutat per aconseguir aquests objectius i fer evident la necessitat d’un canvi de paradigma en la mobilitat. I el dissabte 21 de maig ens trobarem totes i tots per posar-nos al dia, conèixer nova gent i nous projectes. I sobretot avançar.

En aquest retrobament parlarem del Pla Específic de la Bicicleta i el seu desplegament pels carrers de la nostra ciutat. De l’experiència del Bicibus engegat per dues escoles de la ciutat, dels nous projectes de reparació de bicicletes i moltes coses més. I ho farem com ens agrada fer-ho ciclant per la ciutat i parlant.

La trobada començarà a les 10.00 h del dissabte 21 al Passeig Mata (davant de la Palma) i acabarà al Racó de la Palma per intercanviar experiències, sensacions i projectes.

Aquí us deixem els enllaços amb el resum de tot el que hem fet al llarg d’aquests mesos i el de la convocatòria.

Enllaç: https://padlet.com/infobicicamp/ty7yv5t9aa2possd

Enllaç convocatòria: http://bicicamp.org/esdeveniment/trobada-bicicamp-2022/

I com sempre, perquè la sostenibilitat i la mobilitat activa i saludable no han de ser  paraules sinó fets. #RecuperemLaCiutat i #confinemelscotxes

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial