ENTITAT

L’any 2010 va nèixer Bicicamp, de la inquietud d’un seguit de persones per promoure una transformació del nostre territori per promoure un ús  quotidià i segur de la bicicleta.

Bicicamp és el resultat d’una iniciativa impulsada pel mon associatiu de la ciutat de Reus; si l’espurna va sorgir de l’entorn de l’Associació de Veïns Blancafort, moltes altres s’hi van sumar i van constituir Bicicamp, CN Reus Ploms, Centre d’Amics de reus, Reus Deportiu, Centre de Lectura, REDDIS, FAVR, GEPEC i Unió de Botiguers, formen part del nucli d’entitats que promouen l’associació. De llavors ençà, altres entitats i persones individuals s’han incorporat al projecte amb l’objectiu de parlar, debatre i posar damunt la taula totes aquelles propostes que permetin avançar en desenvolupar el nostre territori com un territori ciclable.

En aquests anys ens haureu vist pedalant pels camins, convidant a la gent a conèixer el territori; per la ciutat, promovent una circulació segura; a les escoles amb l’ESCOLA PEDALA, transmetent el cuquet ciclista als mes petits; als instituts, ensenyant a circular amb respecte i seguretat. Perquè  ens agrada  anar en bici.

Hem compartit taula amb veïns, empreses, mitjans de comunicació, per compartir la nostra visió d’un territori ciclable. Perquè també ens agrada conversar.

Hem col·laborat amb d’altres entitats a recollir fons, organitzar activitats i desenvolupar una perspectiva solidària de la bicicleta i el seu món. Perquè ens agrada col·laborar

Hem ocupat carrers i carreteres, reivindicant unes vies més segures, demanant respecte per la bici i les persones que hi van damunt, els ciclistes. Perquè ens agrada viure

I també ens hem assegut amb l’administració pública, per proposar canvis a la xarxa de camins urbans i transformacions als carrers de la nostra ciutat. Perquè volem transformar la ciutat perquè ens agrada la nostra ciutat.

I continuarem treballant fins aconseguir que tots els qui volem anar en bici, pedalem de forma segura per carrers, camins i carrils bici. 

Voleu pedalar amb nosaltres?

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial