REUS PEDALA

Treballant per transformar la mobilitat

La bicicleta, la nostra passió, comença a ser una realitat i un element a tenir en compte en la transformació del la mobilitat al nostre territori. Des de Bicicamp hem treballat per situar la bicicleta en el centre del debat i per convertir-la l’element clau que ha d’acompanyar les transformacions de les nostres infraestructures.

Bicicamp forma part de FEM BICI coordinadora d’entitats de la bici a Catalunya i membres de la mesa de la bicicleta de Catalunya. I com a entitat de referència en el desenvolupament de la mobilitat en bicicleta al territori aquest any col·laborem en la organització del 6e Congrés Internacional de la Bicicleta que es celebrarà a Reus el 18 i 19 de maig.

L’empenta que vam donar en la politica municipal per tal d’aprovar el pla específic de la bici i la constitució de la comissió de seguiment s’ha traduït en la contractació de la redacció del Pla Específic i a la vegada en desenvolupament d’actuacions concretes; la instal·lació de nous espais de pàrquing de bicicletes a tot el centre de la ciutat i als pàrquings d’AMERSAM, la millora de la senyalització vertical i horitzontal del centre de la ciutat i els nous carrils bici de Bellissens i Avda de Falset.

La recuperació i senyalització dels camins com a nexes de comunicació entre els municipis del camp, ha estat també un espai de treball que es materialitzarà a Reus amb una nova senyalització de camins que podrem estrenar aquesta primavera, més de cent cartells que instal·la la Regidoria de Medi Ambient i que ens facilitarà l’ús de la xarxa de camins i el reconeixement del territori.

I ara amb l’arribada del bon temps, és l’hora de les bicicletes. Pedalar, recórrer carrers i camins, descobrir patrimoni i noves rutes, fer nous amics i sobretot passar-s’ho bé perquè per nosaltres la bicicleta és sobretot diversió, felicitat i somriure.

Veniu a pedalar amb nosaltres?